زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رئیس‌جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند
سرخط خبرها

پر جستجو‌ترین کتاب‌های کاربران گوگل | کلاسیک‌های پر طرفدار

  • کد خبر: ۶۹۲۶۷
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۴
پر جستجو‌ترین کتاب‌های کاربران گوگل | کلاسیک‌های پر طرفدار
یکی از سایت‌های مربوط به شرکت گوگل به تازگی آمار جالبی از جست‌وجو‌های اینترنتی مربوط به رمان‌ها و کتاب‌های کلاسیک منتشر کرده است که عنوان آن را با نام پربحث‌ترین کتاب‌ها گذاشته است که در صدر آن‌ها داستان‌ها و رمان‌های کلاسیک قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز - یکی از سایت‌های مربوط به شرکت گوگل به تازگی آمار جالبی از جست‌وجو‌های اینترنتی مربوط به رمان‌ها و کتاب‌های کلاسیک منتشر کرده است که عنوان آن را با نام پربحث‌ترین کتاب‌ها گذاشته است که در صدر آن‌ها داستان‌ها و رمان‌های کلاسیک قرار دارند. به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از لیت‌هاب، در بین کتاب‌های جست‌وجو شده از سوی کاربران اینترنت رمان ۱۹۸۴ نوشته جرج اورول با بیش از ۱۲ میلیون جست‌وجو در صدر فهرست منتشر شده قرار دارد. ۱۹۸۴ نام کتاب مشهوری از جورج اورول است که سال ۱۹۴۹ منتشر شد. این کتاب بیانیه سیاسی شاخصی در رده نظام‌های تمامیت‌خواه (توتالیتر) شمرده می‌شود. ۱۹۸۴ کتابی پادآرمان‌شهری محسوب می‌شود.


در رتبه بعدی فهرست منتشرشده از سوی گوگل، داستان ارباب حلقه‌ها نوشته جی. ار. ار. تالکین با بیش از ۸ میلیون جست‌وجو قرار دارد. این مجموعه داستان ادامه اثر پیشین تالکین با نام هابیت است که در همین ژانر نوشته شده بود. این کتاب طی ۱۲ سال، از سال ۱۹۳۷ تا ۱۹۴۹ که بیشتر آن در زمان جنگ جهانی دوم بوده، نوشته شده است. رمان هملت نوشته ویلیام شکسپیر با ۸ میلیون جست‌وجوی اینترنتی در رتبه بعدی قرار دارد. این کتاب نمایش‌نامه‌ای تراژدی اثر ویلیام شکسپیر است که در سال ۱۶۰۲ نوشته شده است و یکی از مشهورترین نمایش‌نامه‌های تاریخ ادبیات جهان محسوب می‌شود. این نمایش بلندترین اثر شکسپیر است.


کتاب بعدی فهرست گوگل؛ «کشتن مرغ مقلد» نوشته هارپر لی با بیش از ۵ میلیون جست‌وجو و کتاب بعدی «غرور و تعصب» جین آستن، نویسنده مشهور انگلیسی، است. نمایش «مکبث» نوشته شکسپیر نیز در این رده قرار دارد. این اثر شاعر انگلیسی بر خلاف هملت کوتاه‌ترین تراژدی و یکی از محبوب‌ترین آثار اوست که بنا به اعتقاد بسیاری بین سال‌های ۱۵۹۹ و ۱۶۰۶ میلادی نوشته شده است. در رده‌های بعدی فهرست پربحث‌ترین و پرجست‌وجوترین کتاب‌های اینترنت هابیت نوشته تالکین، رومئو و ژولیت نوشته شکسپیر، مجموعه داستان‌های هری‌پاتر نوشته جی. کی. رولینگ، موبی‌دیک نوشته هرمان ملویل، پنجاه‌طیف خاکستری نوشته ای. ال. جیمز، قلعه حیوانات نوشته جورج اورول و سرمایه ملت‌ها نوشته آدام اسمیت قرار دارند.


بنا به گزارش سایت گوگل، بیشتر کتاب‌های فهرست پربحث‌ترین‌های اینترنت مربوط به کتاب‌های داستانی و رمان‌های کلاسیک نویسندگان سال‌های گذشته است که به‌ویژه در ایام قرنطینه و کرونا بیشتر از سوی کاربران جست‌وجو شده است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->